Vuoden 2012 parhaat kosmetiikkatuotteet ja hoidot vartalolle ja kasvoille

Viva valitsi vuoden parhaiksi kuusi vartalotuotetta ja kolme kasvohoitoa ikääntyvälle. Ota lahjavinkit talteen joulua varten!

Parhaat kosmetiikkatuotteet

Madara sculptting oil, Ren anti-cellulite gelÖljyä veltolle

1. Luomusertifioitu Madara Sculpting Oil -vartaloöljy tuoksuu rentouttavan aromaattiselta. Sen luonnolliset tehoaineet lisäävät ihon kimmoisuutta. Loistotuote esimerkiksi painonpudotuksen tai vuosien myötä veltostuneelle iholle ja raskausarpien häivyttämiseen. Levitys vaatii hieman vaivaa, mutta iho palkitsee säännöllisen käytön joustavuudellaan ja sileydellään. Tehosta vaikutusta kuivaharjaten ihoa päivittäin. 24,90 e / 200 ml.

Turvonneille jaloille

2. Ren Clean Skincare Body Contouring Anti-Cellulite Gel puree selluliittiin edistämällä rasvan liukenemista ja silottaen ihon pintaa.
Viilentävä ja rauhoittava voide poistaa tehokkaasti jalkojen turvotusta. Elvyttävä ja virkistävä lahja esimerkiksi seisomatyössä väsyneelle puurtajalle. 59 e / 150 ml.

Ihoa uudistavat

Vuoden parhaat kosmetiikka tuotteet3. Weledan granaattiomenavartalovoide uudistaa ja suojaa ikääntynyttä ihoa antioksidanttipitoisella granaattiomenan siemenöljyllä sekä aprikoosinkiviöljyllä ja sheavoilla. Väsähtäneiden ihosolujen uusiutuminen piristyy ja kuiva hipiä saa täyteläisyyttä ja kosteutta. Pakkaus on suunniteltu niin, että voiteesta saa viimeisenkin tipan. 24,10 e / 200 ml.

4. Erittäin kosteuttava Burt’s Bees Naturally Ageless -käsivoide tuoksuu ylelliseltä ja imeytyy nopeasti. Tämäkin tuote luottaa granaattiomenaan, joka suojaa luonnonvoimien armoilla olevaa käsien ihoa. Maitohappo tasoittaa ihon pintaa ja värimuutoksia. 19,90 e / 150 ml.

5. Kotihoitolaitteiden kätevin oli Rion Dermaroller, jolla voi tehdä ihoa uudistavaa ja tehoaineiden imeytymistä edistävää mikroneulausta kotona. Lyhyet ja hellävaraiset 0,2 millimetrin pituiset piikit sopivat herkällekin iholle. Rullaus jättää pieniä kanavia ihoon, joiden kautta hoitoaineet imeytyvät tehokkaammin. Iho tuntui käsittelyn jälkeen aralta ja punoitti. Seuraavana aamuna iho
näytti heleältä ja tuntui kimmoisalta. Napakoitumisvaikutukset vaativat kuukausien säännöllistä rullaamista. Rullausten väliin kannattaa jättää ihon herkkyydestä
riippuen vähintään viikko. Sopii kasvoille ja raskausarville. 79,90 e.Slim Sensitive Argan Body Lotion 

6. Sim Sensitive Argan Body Lotion sopii vartalon korppuiholle. Tehokosteuttavat aineet arganöljy, karitevoi ja hyaluronihappo jättävät hipiän täyteläisen kosteutetuksi ja pehmeäksi. Ylellistä arganöljyä kutsutaan Marokon nestemäiseksi kullaksi sen sisältämien omega 3, 6 ja 9 -rasvahappojen ja tehokkaasti ihoa ravitsevien ja suojaavien ominaisuuksiensa vuoksi. 22 e / 150 ml.

Parhaat hoidot kasvoille ja vartalolle

Neulaus on uutuus

Dermica Pen mikroneulaus

Automaattinen mikroneulaus sopii ihon kiinteyttämiseen,
nuorentamiseen, raskausarpien hoitoon ja yleiseen uudistamiseen. Hoidon etu on kohtisuora rei’itys, joka vähentää ihoärsytystä ja verenvuotoa. Neulojen pituutta voi säätää 0,2–2,5 mm. Värähtelevä nopea neulapää on lähes kivuton. Uudistuminen tapahtuu, kun iho muodostaa reilusti kasvutekijöitä korjatakseen rei’ityksen aiheuttaman vaurion. Miljoonat pienet mikrokanavat auttavat viemään tehoaineet syvälle ihoon, joten neulauksen yhteydessä käytettävät aineet tehostavat hoitovaikutusta.

Iholle levitettiin C-vitamiinia ja hyaluronihappoa sisältävä seerumi ja rei’itys aloitettiin. Neulaus ei sattunut missään vaiheessa ja oli ohi noin vartissa. Pisin neulanpituus, jota iholleni käytettiin oli milli. Näin käsiteltiin kaulaa ja poskien epätasaista ihoa. Silmänympärykset saivat hellän 0,2 millin käsittelyn. Lopuksi ihoa tehohoidettiin vielä carboksiterapialla eli hiilidioksidinaamiolla. Parikymmentä minuuttia vaikuttava naamio kupli iholla jännästi, mutta kuumotteli ja kirveli hieman juuri tehdyn rei’ityksen jälkeen. Samana päivänä iho punoitti, mutta seuraavana hehkui tasaisena ja napakan tuntuisena! Tämä hoito on koukuttava ja toimii tehokkaimmin sarjahoitoina.
Sanna 52 v.

Noin tunnin hoito jälkihoidosta riippuen alk. 155 e. Beauty Medical Spa, ajanvaraus ja tiedustelut (09) 4110 4406.

 

Happohoito huomataan

Kasvohoito Phyris Skin Results Hedelmähappohoito

Hedelmähappokuorinnalla poistetaan ihon kuollutta sarveissolukkoa, häivytetään pieniä juonteita ja ryppyjä sekä tasoitetaan ja supistetaan laajentuneita ihohuokosia ja pigmenttihäiriöitä. Stimuloi ihon uusiutumisprosessia ja kollageenintuotantoa.

Kasvohoito aloitettiin kevyellä selkähieronnalla. Oli positiivista, ettei ensimmäiseksi hyökätty päin kasvoja. Kasvot puhdistettiin, ja viileiltä tuntuvilla kristallipuikoilla tehtiin kristallihieronta. Itse hedelmähappokuorinta aiheutti pienen pientä kihelmöintiä osassa kasvoja. Kuorinnan jälkeen ultraäänellä imeytettiin ihoon viilentävää, hoitavaa ja elvyttävää tuotetta. Seuraavaksi kasvot saivat stimulaatiovirtaa otsaan, poskipäihin ja leuan alle: kuin muurahaisia juoksisi ihon alla! Lopuksi kiinteyttävä kollageeninaamio vaikutti parikymmentä minuuttia ja sain rentouttavan kasvohieronnan. Kasvoissa oli selkeästi kiinteämpi, ryhdikkäämpi tunne. Myös kotijoukot huomasivat siloisemman ilmeen!
Anne-Mai 48 v.

Hoidon kesto 1,5 tuntia / 120 e. Aila Airo Kauneuspalvelut, Kauneuslinna Kauniainen, ajanvaraus ja tiedustelut (09) 505 3380.

 

Nesteet kiertoon

RVB Oro Nero Kiinteyttävä kasvohoito ja Oro Nero silmän- ja huultenympäryshoito

Ihoa kohottava ja kirkastava kolmivaikutteinen Oro Nero -kasvohoito perustuu esteettisen kirurgian tekniikoihin ja periaatteisiin. Kasvojen iho on jaoteltu plastiikkakirurgiassa Langerin linjajärjestelmän mukaan. Näitä linjoja hoitamalla ja aktivoimalla hoidossa stimuloidaan ihon tukikudosta sekä kollageeni- ja elastiinisäikeitä. Oro Nero -hoito suojaa ihoa ja hoitaa kiinteyden puutetta, juonteita ja kuivuutta.

Ensin huolellinen puhdistus. Sen jälkeen kasvot saivat sidekudoshieronnan, joka tehostaa myös silmien- ja huultenympäryshoidon vaikutuksia. Silmien ja huulten ympäryksille levitettiin hellävarainen kuorintanaamio. Kasvot, kaula ja dekoltee saivat oman kuorintanaamionsa ja seerumin, joiden vaikutuksen aikana kasvot saivat Oro-sivellinhierontaa. Seuraavaksi tuli nesteitä poistava hieronta koko kasvojen ja dekolteen alueelle. Silmien ympärille levitettiin naamio. Kasvoille ja kaulalle asetettiin aktivointinesteellä
ja Oro Nero Supreme Concentrate -seerumilla kostutettu naamioliuska. Rentouduin naamioiden kanssa parikymmentä minuuttia. Lopuksi iholle imeytettiin kosteuttava ja elastisuutta lisäävä seerumi ja kaikki osa-alueet saivat oman hoitovoiteensa. Hieronnat olivat niin tehokkaita, että nesteet lähtivät kiertämään tehokkaasti. Iho oli todella pehmeän, kuulaan ja täyteläisen näköinen ja tuntuinen.
Leena 69 v.

Hoidon kesto 90 min / 275 e, (ORO Nero 220 e, ORO Nero silmien- ja huultenympäryshoito 65 e, hoidon yhteydessä 55 e) Miira C Beauty Clinic, ajanvaraus ja tiedustelut 045 853 1260.

 

Tiedustelut: Burt’s Bees 050 590 6999, Madara ja Weleda (09) 454 4990, Ren Skincare/Kicks-myymälät ja Stockmann, Rio/Suomen Sähkötuonti Oy 020 741 1660

Lue lisää Vivasta 11/2012!

Teksti: Satu Varjonen
Kuvat: Kari Hautala ja Seppo Saarentola, valmistajat

Teksti: Viva
Avainsanat: kauneus, kauneushoidot, kosmetiikka, seura-hyvinvointi-kauneus, Viva, Viva-lehti

Kommentit

Oma kommentti