Kauneusalan ammattilaisten ihonhoidon salaisuudet

Kauneusalan ammattilaiset paljastavat lempituotteensa ja ihonhoidon salaisuutensa.

Eila Hellgren, 70

Eila HellgrenKäytän aina kasvojenpesuun emäksistä Meine Base -mineraalisuolaa, joka pitää ihon pinnan liikahappoisuuden alhaalla ja auttaa ihoa säilyttämään sen oman kosteuden. Se ehkäisee kuonaaineiden syntymistä ja tasapainottaa ihon toimintoja. Mineraalisuolaa voi käyttää kasvoille, päänahkaan ja koko keholle. Se sopii erinomaisesti myös intiimipesuun. 750 g 39,40 e.

LEMPITUOTE

Eila Hellgren Algae Care -merilevätiiviste uudistaa ihoa, lisää sen pintaverenkiertoa ja kiinteyttää. Se sisältää ruskoleväuutetta, joka vaikuttaa immuniteettiin. Levätuotteet sisältävät runsaasti vitamiineja, hivenaineita ja mineraaleja ja antavat elinvoimaa iholle. 200 ml 85,20 e.

– Omaksuin luonnonmukaisen ajattelutavan jo lapsena isoäidiltäni, kertoo luonnonmukaisen ihonhoidon edelläkävijä Eila Hellgren. Yli 50 vuoden kokemus ja ammattitaito on palkittu kansainvälisesti.

Leena Sarvi | Kuva Tommi TuomiLeena Sarvi, 49

Nautin päivittäin ihoa sisältä hoitavia kauneuskapseleita. Vivania Skin Beauty & Anti Wrinkle -hyaluronihappotabletit huolehtivat ihon kosteustasapainosta ja kimmoisuudesta. Myös Vivania– voide on rutiineihini kuuluva, kasvoille hyvää tekevä tuote. Käytän myös Purelogicol kollageeni -papanoita. Ne parantavat säännöllisesti käytettyinä silminnähden ihon, hiusten ja nivelien kuntoa. Vivania-tabletit 60 kpl 24 e ja Purelogicol-tabletit 60 kpl 50 e (Vivania / Hankintatukku Oy 020 11 211, Purelogicol 010 617 0900).

LEMPITUOTE

Vaikka Dr. Hauschkan syväpuhdistava, veden kanssa kotona sekoitettava savinaamio hiukan kuivattaakin ihon pintaa, se kuuluu parin viikon välein rituaaleihini ja on jo vuosia ollut suosikkituotteeni! 90 g 23 e. Käytän aina kasvojenpesuun emäksistä Meine Base -mineraalisuolaa, joka pitää ihon pinnan liikahappoisuuden alhaalla ja auttaa ihoa säilyttämään sen oman kosteuden. Se ehkäisee kuona-aineiden syntymistä ja tasapainottaa ihon toimintoja. Mineraalisuolaa voi käyttää kasvoille, päänahkaan ja koko keholle. Se sopii erinomaisesti myös intiimipesuun. 750 g 39,40 e.

Leena Sarvi on muoti- ja tyylikonsultti, luennoitsija ja kouluttaja. Hän kuvaileekin itseään muodin ja kauneuden sekatyöläiseksi yli 30 vuoden kokemuksella.

Pipsa Lagus | Kuva Seppo SaarentolaPipsa Lagus, 57

Sain aikoinaan lahjaksi kasvoharjan, jossa on varsi. Olen siitä lähtien putsannut sillä kasvoni. Puhdistusmaidon merkillä ei ole niin väliä, mutta kasvoharja on oltava, siitä tulee niin puhtoinen olo. Harjaosa on todella pehmeä, ja se kuorii ja hieroo kasvot pesun yhteydessä. Hankin uuden aina silloin tällöin.

LEMPITUOTE

Jane Iredalen Pommisst -kosteussuihke raikastaa ihanasti, toimii meikin päällä ja alla, yöllä ja aamulla, lentokoneessa ja ihan missä vain. Jos tuntuu, että meikkivoide näyttää todella kuivalta, niin suihkuttelen kasvot sillä kosteiksi ja iho näyttää hetken päästä todella hehkeältä. Suihkeessa on granaattiomenauutetta, oliivipuun lehtiuutetta sekä viinirypäleen siemenuutetta, joissa on ravitsevia ja antioksidanttisia ominaisuuksia. 26,70 e.

Meikkitaiteilija Pipsa Lagus on ollut alalla 17 vuotta.

Naisen itsetunnonkohottaminen on lähellä sydäntäni. Me Pohjoismaiden naiset olemme kauniita, mutta turhan vaatimattomia. Pitää oppia korostamaan parhaitapuoliaan! Siinä me alan ammattilaiset osaamme auttaa.

Pirjo Honkanen | Kuva Kari SantalaPirjo Honkanen, 49

Pirjo Honkasen perustama Point oli Suomen ensimmäisiä kampaamoliikkeitä, jotka toivat muotoilun myös hiuksiin.

– Nyt olen siirtymässä Point-ketjusta soolouralle, kertoo Pirjo 35 vuotta alan kokemusta takanaan. Hänet on palkittu työstään myös Helsingin keskuskauppakamarin elämäntyöansiomerkillä.

Olen aina käyttänyt laadukasta kosmetiikkaa ja uskon sen nimeen. Ikäiseni pian 50-vuotias nainen saa oikeilla kohottavilla ja lifting-tuotteilla todellisia ihmeitä aikaan. Nyt olen rakastunut italialaisiin RVB-tuotteisiin. Kasvoillani käytän ORO Nero -voidetta, joka on todellinen elämän eliksiiri, ihana lifting-hoito, joka oikeasti toimii. Käytän hieman vaihdellen myös Light Life -tuotteita, jotka ovat ihoa kiinteyttäviä ja samalla juonteita vähentäviä ja madaltavia. Olen kehittänyt rutiinin, joten niiden käyttäminen on luonnollista ja nopeaa. Lisäksi olen avantouimari. Avantouinti virkistää, lisää verenkiertoa sekä antaa aivan ihanan tunteen. ORO Nero Supreme Cream 50 ml, 250 e.

LEMPITUOTE

Pieni salaisuuteni on RVB Platinum Push-Up Cream Breast -voide, joka on rintojen kudosta kohottava taikatuote. Sain sen kokeiltavaksi ja hämmennyin, kun jouduin lähtemään rintaliivikauppaan ostamaan suurempaa kuppikokoa. 125 ml 43,55 e (tiedustelut Camilla Aho Oy 020 7431 310).

Kauneusalan ammattilaisten lempituotteet

Teksti:Satu Varjonen
Avainsanat: ihonhoito, kauneudenhoito, kauneuskapselit, kosmetiikka, luonnonkosmetiikka, seura-hyvinvointi-kauneus, Viva, Viva-lehti

Kommentit

Oma kommentti