Viva numero 2/2011

Vivan helmikuun kansiVivan helmikuun numerossa kokeneet kiinteistövälittäjät Pirjo Laitila ja Jethro Rostedt antavat parhaat vinkkinsä asunnon vaihtoa kammoksuvalle. Oululainen Tuulia Kärkkäinen avaa ovet pätkätyöläisen byrokratian vaikeuttamaan elämään – asiantuntijan mukaan Tuulian tarina kertoo ansiokkaasti keskeisestä ongelmasta, kuinka palkkatulojen ja tukien yhdistäminen on meillä liian vaikeaa.

Tutustumme tulevien vaalien tiimoilta konkaripoliitikkojen untuvikkosuosikkeihin ja kerromme Marita Tabermanin huikeasta urasta kosmetiikan parissa USA:ssa. Painonnostaja Kaarlo Kangasniemi, 70, heitti paidan pois kuvauksissamme ja kertoo ilmassa olevan rakkautta: uusi vaimo löytyi rautatieasemalta.

Laajassa terveys- ja hyvinvointiosiossamme kerromme muun muassa keuhkoveritulpasta, miestä komistavasta hiuslisäkkeestä ja lemmikin hampaista. Muotijutussa jakut pelastavat pukeutujan pälkähästä. Opit nyt ohjeillamme meikkaamaan peittäen ja korostaen. Kotipesä-sarjassa Aira Heinänen kertoo, kuinka vaikeata on asua yksin 59 aviovuoden jälkeen. Lisäksi paljon luettavaa ja hyötytietoa mm. antiikkia, risteily Välimerellä ja sokerina pohjalla toimituspäällikkömme Veli-Matti Jusin kolumni Elämän kalakaverit.

Teksti:Riitta Lehtimäki
Avainsanat: sisältö, uusi numero, Viva-lehti

Kommentit

Vieläkö tämäkin lehti tulee. Muistan kun tilasin joskus näytenumeroita äidille lahjaksi tästä lehdestä:)

Oma kommentti