Marraskuun Vivassa laulaja Anneli Saaristo kertoo vuosia jatkuneesta unilääkekierteestään

Viva 11/2012 kansiSeitsemän vuotta sitten laulaja Anneli Saaristo kärsi konserttikiertueen aikana pahasta unettomuudesta ja alkoi käyttää reippaasti unilääkkeitä.
-Unettomuus on henkisesti hirvittävää ja käy myös fysiikan päälle. Paniikki iskee, kun on suunnttoman väsynyt, mutta uni ei silti tule, hän kertoo. Jokin aika sitten lääkäri laittoi stopin Anneli Saariston liialliselle unilääkkeiden käytölle. 

Minäkö kärttyisä vanhus? On helppoa olla negatiivinen. Elämä kuitenkin antaa paljon enemmän, kun omaa positiivisen elämänasenteen. Testaa, oletko negatiivinen. Kerromme myös 15 ohjetta, joiden avulla voit parantaa asennettasi.

Eila Roine, 80, näyttelee edelleen. Lue Vivasta, mitä rakastetulle näyttelijälle nyt kuuluu ja mitä Heikille ja Kaijalle tapahtui myöhemmin.  

Suosittu tv-sarja Downton Abbey on kuvattu Highcleren linnassa Englannissa. Tapasimme linnan oikean emännän, Lady Fiona Carnarvonin, joka esittelee huikeaa kotiaan Vivan lukijoille. Tv-sarjan uudet jaksot alkavat 6.11.

Teksti:Eeva Tala
Avainsanat: Anneli Saaristo, Downton Abbey, Eila Roine, laulaja, tv-sarjat, unilääkkeet, vanhukset

Kommentit

Kiitos taas ihanasta lukupaketista – iltapäivä ja ilta kului rattoisasti kun Viva lipahti postiluukusta ! Taas niin monipuolinen ja asiaa täynnä oleva lehti. Kaikkia ei voi miellyttää, mutta ainakin kaikki tietämäni lukijat (lehti kiertää ystäväpiirissä) ovat oikein tyytyväisiä.

Oma kommentti