Lähimummu Kristiina Halkola ja etämummo Ritva Oksanen huhtikuun 2011 Vivassa

Kristiina Halkola ja Ritva Oksanen ovat nykyaikaisia isoäitejä.Näyttelijät Kristiina Halkola ja Ritva Oksanen näyttävät, miten isoäitiyttään voi nykyään toteuttaa monin tavoin. Kristiina Halkola myöntää hössöttävänsä liikaakin ja huikeaa uraansa jatkava Ritva Oksanen puolestaan pitää yhteyttä läheisiinsä maratonpuheluin ja rukoilee heidän puolestaan.

Näytämme Marju Koskivaaran eksoottisen kodin ja kerromme, miten hän raahasi kyykkyvessan Intiasta Janakkalaan. Suomalainen Berit Nyström on asunut 60 vuotta Egyptissä ja on perheineen kokenut jo kaksi vallankumousta.

Virkistävät matkajuttumme suuntaavat puutarhahullun mukana Viroon kukkamarkkinoille ja Turkin Bodrum murtaa ennakkoluuloisimmankin turistin ennakkokäsitykset tarjoamalla lähes täydellisen loman.

Lue uudesta ilmiöstä: rohkeat aikuiset morsiamet Oulussa antavat miehelleen lahjaksi upeat alusvaatekuvat – uskaltaisinko minäkin? VappuTaipaleesta on hienoa olla vanha nainen. Me Vivassa olemme samaa mieltä! Tule mukaan huimasti kasvavaan lukijajoukkoomme (+ 7000 lukijaa) !

Teksti:Riitta Lehtimäki
Avainsanat: isoäiti, Kristiina Halkola, mummo, mummu, Ritva Oksanen

Kommentit

Oma kommentti