Keikkakaverit Vieno Kekkonen ja Pirkko Mannola toukokuun Vivassa: Olemme nyt molemmat isoäitejä

Viva 5/13 kansiNäyttelijä ja laulaja Pirkko Mannola on saanut tänä keväänä ensimmäisen lapsenlapsensa. Keikkakaveri Vieno Kekkonen voi nyt neljän lapsenlapsen isoäitinä antaa Pirkolle hyviä neuvoja, kuinka nykyajan mummona ollaan. Pirkko Mannola aikookin ottaa aivan erilaisen isoäidin roolin kuin mitä hänen vähän liiankin huolehtivaisella äidillään oli. Nämä modernit mummot elävät muutenkin tätä päivää: vetävät farkut jalkaan ja keikkailevat ympäri maata.

Lisäksi Vivassa on roppakaupalla kesäideoita: löydä kiva kesäkurssi yrttienkasvatuksesta keskiaikaisten kenkien tekoon tai ota mallia perniöläisestä Sepän suvusta, jonka sukujuhlissa on säpinää kaikenikäisille. Vivan Koti-insinööri paneutui senioripuhelimiin, saatat löytää uuden mallin kesäksi Vivan esittelemien joukosta. Kotimaan matkaideaa etsivän kannattaa katsoa Pielisen ympäriajomme: löydät paljon nähtävää ja makoisaa maisteltavaa, kun saat oikeat osoitteet Vivasta!

Kerromme myös, kuinka merihautajaiset järjestetään ja millainen tuhkauurna tarvitaan, jos uurna lasketaan veteen. Uurnaa ovat kehitelleet aviopari Marjut ja Georgij Babitzin.

Aurinkoista kesää!

Terveisin

Riitta Lehtimäki
Vivan päätoimittaja

Teksti: Viva
Avainsanat: Pielinen, Pirkko Mannola, senioripuhelimet, sukujuhlat, Vieno Kekkonen, Viva

Kommentit

Hei! Sain lainaksi pinkan Viva-lehtiä 2012-2013. En kommentoi siksi tiettyä numeroa vaan yleensä Viva-lehteä.
Kiitos hyvistä valokuvista, laadukkaasta painojäljestä ja kuvankäsittelystä, asettelusta sekä jutuista, jotka käsittelevät meitä ns.tavallisia ihmisiä.
Erityiset kiitokset annan railakkaasta aikuisten seksileluja käsittelevästä artikkelista sekä naisten alaosaston hyvinvointia koskevasta
jutusta.( Missä kerrottiin mm. Secret Cerel-mineraaalipuikosta, josta lähimmäinen sai lopulta oikean avun vaivoihinsa.)
Viva-lehti käsittelee ihmisen terveyttä päästä varpaisiin ja se jalkojen välinen kohta on myös osa hyvinvointia ja terveyttä.
Olin huomaavinani lukijanpalstalta, että kaikkia eivät em.asiat miellyttäneet.
Kiitos kunnollisesta ”vanhan ajan” asialehdestä ja onneksi ilman jokapaikan hömppäjulkkiksia!
Lopuksi: Kiitos nr.10/12 upeille alusvaatemalleille.Olette esimerkkejä!

Oma kommentti