Heinäkuun Vivassa liikutaan kesäihmisten joukossa!

Viva-lehti 7/2012 kansi.Kun on 30 vuotta kulkenut tanssilavoja, tietää, mistä on Suomen suvessa kysymys. Laulaja Meiju Suvas on jo alansa konkareita, mutta vauhti ei hiljene. ”Laulan niin kauan kuin henki pihisee”, hän kertoo kotonaan jälkikasvunsa keskellä. Meiju tunnustautuu rohkeasti ikäisekseen, vaikka sanookin, että naisartistien ulkonäköpaineet ovat kovenneet entisestään.
”Nuoruuskilpailuun en silti suostu. Esiinnyn omilla ehdoillani”, kuntosalilla ja vesijuoksulla itsensä vireessä pitävä Meiju vakuuttaa.

Rauni Hietaselle kesä on taas kirjaimellisesti koskenlaskua. Se on hänelle työ ja harrastus.
Lauluntekijä Kikka Laitinen tunnustaa olevansa unelma-ammatissaan. Kokemus on tuonut elämään lisäsyvyyttä eikä ikä hänen mukaansa tapa tunteita – päinvastoin!

Vierailemme myös Saarenmaan Salmen kylän kauneimmalla pihalla sekä Tampereen Vuoreksen asuntomessuilla. Asuntomessujen puutarhakaupungin katsastanut Käpyläaktivisti Tintti Karppinen luonnehtii aluetta positiivisesti: ”Ei mikään mahdoton miljöö.”

Kesäaikakin on sopiva hetki paneutua testamenttiin. Vivan Rouva Raha Helena Ranta-aho kehottaa testamentin tekoon, mutta muistuttaa, että sitä tehdessä ei pidä ajatella yksipuolisesti vain verojen välttämistä.

Kesä on kirpputorien kulta-aikaa! Mene ja tee unohtumattomia löytöjä!

 

Teksti:Veli-Matti Jusi
Avainsanat: asuntomessut, kesäihmiset, Kikka Laitinen, kirpputorit, Meiju Suvas, testamentti

Kommentit

Oma kommentti